Laptop kijelző csere

Laptop LCD kijelzők széles választéka, nagyon kedvező áron!

A hordozható számítógépek legsérülékenyebb komponense az LCD kijelző, amelynek végzetes károsodása esetén egy új megjelenítő beépítése gyakran gazdaságtalanná teszi a javítást.

Szervízünk ajánlata az említett esetekre:

Az esztétikai hibás, de ettől eltekintve tökéletesen működő kijelzők, költséghatékony megoldást jelenthetnek, ha törés, vagy más meghibásodás miatt elengedhetetlen számítógépünk megjelenítő egységének cseréje.

Mit értünk ezalatt?

– Esztétikai hibás, (felületi karcolások, halvány foltok, elszíneződések, pixel hibák)
– Tökéletesen működő, mert a kijelzőn minden adat megjelenik, annak vizuális kiértékelhetőségét és feldolgozhatóságát semmi nem gátolja
– Költséghatékony, mert üzemképessé tehetjük használhatalan berendezésünket, az új kijelző árának felével-harmadával kalkulálva.

Természetesen a megadott paraméterű kijelzők hibátlan (új) változatai is elérhetőek raktárunkból, igen kedvező áron, akár 1 év garanciával.

Az értékcsökkent kijelzők felhasználása esetén, időpont egyeztetést követően, több különböző állapotú megjelenítő panel figyelhető meg működés közben, így a látottak alapján mindenki kiválaszthatja a számára legkedvezőbb megoldást, eldöntheti, hogy a költségesebb, de kompromisszumoktól mentes hibátlan eszköz beépítését kéri, vagy a megvizsgált, bontott panelek közül választ egyet a javításhoz.
Számos elégedett ügyfelünk bizonyítja, hogy a leírt konstrukció életképes, így talán Önnek is megfelelő alternatíva lehet, tekintve, hogy rendkívül gyorsan reagálunk a felmerülő igényekre.

 

Árajánlatot kérek

[contact-form-7 id=”238″ title=”Árajánlat”]
BMW CCC modul szerviz, Márkafüggetlen Laptop szerviz, VGA szerviz, Apple Macbook, iMac, MacMini szerviz