Asztali- desktop- vga kártyák javitása, Asztali VGA javítás,csíkos-kockás-szemcsés VGA kártyák javítása

Asztali VGA kártya javítás

Az asztali VGA kártyák meghibásodásának számos oka lehet. A hibajelenségek is különbözőképpen mutatkoznak meg: Nem ad képet, csíkos kép, nem kapcsol be a gép, nem indul, a gép kikapcsol, lefagy stb… A javítás is sokféle irányban indulhat el. Leggyakoribb a BGA ic-k hibája, melyet cserével vagy újragolyózással javitunk.
Mielőtt hardver hibára gyanakodnánk győződjünk meg róla hogy szoftveresen megfelelően működik-e számítógépünk. Amennyiben nemrég telepítettünk rá operációs rendszert, és néha, de nem mindig furcsán jelenik meg a kép, vagy mozgatásra (laptop) rendszeresen lefagy, akkor valószínűleg kontaktus hibánk van. Ez a hiba egyes típusoknál viszonylag könnyen javítható, más típusoknál nem javíthatók tartósan. Miután megállapítottuk mely alkatrésznél van a hiba, egy-több professzionális forrasztási művelettel rendbe rakjuk a videokártyát. (VGA kártya hiba) Szükség esetén BGA chipset cserét végzünk.

Asztali VGA javítás,csíkos-kockás VGA kártyák javítása.

Ha a VGA kártya- kifüstölt, megsütötték, zárlatos, ráfolyt a víz – NEM ÁLL MÓDUNKBAN ÁTVENNI, SE ÁRAJÁNLATOT ADNI, mivel – NEM vállaljuk a javítását!

Javítási sikertelenség esetén anyag és rezsiköltségre minimális díjat számítunk fel!

BMW CCC modul szerviz, Márkafüggetlen Laptop szerviz, VGA szerviz, Apple Macbook, iMac, MacMini szerviz